Vanderhaeghe: "Ik werd op handen gedragen, maar plots ben ik een geldwolf"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Vanderhaeghe: "Ik werd op handen gedragen, maar plots ben ik een geldwolf"
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

De supporters van KV Kortrijk namen Yves Vanderhaeghe donderdag flink op de korrel tijdens de training van KV Kortrijk. Vanderhaeghe toonde begrip voor de frustraties, maar wilde op zijn wekelijkse persbabbel toch nog eens het een en ander verduidelijken.

Timothy Collard in Kortrijk

Vanderhaeghe heeft er enkele zware dagen opzitten, en geeft dat ook eerlijk toe. “Ik zorg dat ik afleiding genoeg heb. Ik ga eens gaan lopen, ik werk wat in de tuin. Of ik dat nodig had? Neen, het was eigenlijk gewoon hoog tijd dat ik iets deed in de tuin”, knipoogt Vanderhaeghe.

“Het was niet het moment om veel buiten te komen, hé. Maar ik heb heel wat steun gekregen, ook van KV Kortrijk uit. Mensen uit het bestuur, medewerkers die dagelijks op de club zijn en noem maar op: zij hebben begrip voor mijn keuze.”

"Ik heb gekozen voor een Belgische ondernemer én voor zekerheid"

“Het is nog wachten op wat er Kortrijk staat te wachten. Het is koffiedik kijken na de overname. Ik heb gekozen voor een Belgische ondernemer en voor duidelijkheid. Ik weet waar ik aan toe ben en zal me enkel moeten toeleggen op het sportieve.”

“Of ik dit allemaal een beetje onderschat heb? Misschien wel… Ik werd op handen gedragen door de fans en er was die fantastische tifo. Maar amper twaalf uur later ben ik plots een geldwolf, tja…”

“Terwijl de mensen die mij goed kennen allemaal achter mijn keuze staan. Ik wil trouwens nog even onderstrepen dat ik zondag écht nog niet zeker wist dat ik voor KVO zou tekenen.”

“Ik wou er nog een nachtje over slapen. Maandag heb ik nog samen gezeten met Luc Devroe (sportief directeur bij KV Oostende, nvdr.), waarna ik mijn de knoop heb doorgehakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties