Lambrecht wil nu wél meewerken aan transfer Vanaken: "Als ze dat bedrag betalen, dan is hij weg"

Lambrecht wil nu wél meewerken aan transfer Vanaken: "Als ze dat bedrag betalen, dan is hij weg"
Foto: © Photonews

De kans dat Hans Vanaken volgend seizoen nog te bewonderen is op Daknam, wordt met de dag kleiner. De beloftevolle middenvelder van Sporting Lokeren hoopt zijn twee goeie seizoenen op het hoogste niveau te bekronen met een transfer.

In tegenstelling tot vorig jaar, zal voorzitter Roger Lambrecht dit keer niet zo moeilijk doen. “Als we een goed bod krijgen, mag Vanaken weg. Acht miljoen zullen we er niet meer voor vragen”, aldus Lambrecht aan Het Nieuwsblad.

“Dat zei ik vorig jaar, maar dat was om de clubs weg te houden. Toen mocht hij absoluut niet weg. Over twee jaar loopt zijn contract af, dus is het beter dat hij deze zomer vertrekt.”

"Het is nog altijd veel geld, maar er valt tenminste al over te onderhandelen"

Club Brugge wilde Vanaken vorige zomer al graag wegplukken. Maar de geboden vier miljoen euro volstond toen niet voor Lambrecht. “Als zij opnieuw komen, zal ik Vanaken niet tegenhouden, dan moet ik hem laten gaan. Een miljoen of vijf, misschien zes, hoop ik voor hem te krijgen.”

Vanaken zelf is alvast tevreden dat zijn voorzitter dit keer wél wil meewerken aan een transfer. “Nu zet hij de deur gelukkig al op een kier. Het is nog altijd veel geld, maar er valt tenminste al over te onderhandelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties