Reactie Club wil tweede stek én CL-voorronde: "Je moet er iets voor over hebben"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 38 reacties
Club wil tweede stek én CL-voorronde: "Je moet er iets voor over hebben"
Foto: © Photonews

Club Brugge heeft alles in eigen handen. De titel is dan wel gaan vliegen, maar blauw-zwart staat op een halve stap van de tweede plaats en het daarbij horende ticket voor de voorronde van de Champions League. "Dat is het hoogst haalbare. Daar moeten we dus vol voor gaan!"

Cédric De Volder in Charleroi

Club Brugge heeft het ticketje voor het Kampioenenbal altijd in handen als er zondag in het eigen Jan Breydelstadion wordt gewonnen van KV Kortrijk. De extra vroege start kan dan wel aanzien worden als een vergiftigd geschenk, maar daar denkt men in het Venetië van het Noorden niet aan.

"Je moet er iets voor over hebben als je Champions League wil spelen", knipoogt Tom De Sutter. "Bovendien hebben we aan vier weken voorbereiding wel genoeg. Na 63 wedstrijden kennen we het systeem van Michel Preud'homme wel."

Na 63 wedstrijden kennen we het systeem van MPH wel

Ook Ruud Vormer hoopt op de voorronde. "Het kan een zware loting worden, maar uiteindelijk weet je nooit. Dat ticket is nu het hoogst haalbare. Daar moeten we dus vol voor gaan. En volgend seizoen pakken we de titel."

"We verdienen het ook gewoon om op de tweede plaats te eindigen", besluiten Stefano Denswil en Victor Vazquez. "Het komt er dus zondag gewoon op aan om dat ticket ook effectief binnen te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties