Reactie Alderweireld wil niet te negatief doen: "In het verleden was ook het resultaat er niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Alderweireld wil niet te negatief doen: "In het verleden was ook het resultaat er niet"
Foto: © Photonews

Eden Hazard trapte België gisteren na een enorm bleke wedstrijd voorbij Cyprus. Ook Toby Alderweireld weet dat het punten meegrabbelen, inpakken en wegwezen was. "Maar hé, in het verleden was dat resultaat er ook niet."

Cédric De Volder in Nicosia

Ook Toby Alderweireld besefte maar al te goed dat de prestatie van de Rode Duivels simpelweg zwak was. Maar de verdediger van Tottenham Hotspur had geen zin om met kritiek in het rond te strooien. 

"We moeten deze wedstrijd gewoon snel vergeten", vertelt Mega Toby. "We hebben de drie punten en dat is nu het belangrijkste. Ik wil niet al te negatief gaan doen. In het verleden speelden we niet alleen slecht, maar was dat resultaat er ook niet."

In het verleden speelden we niet alleen slecht, maar was het resultaat er ook niet

Maar zijn dit dan de Rode Duivels die een favorietenrol moeten dragen op het EK? "In Frankrijk zullen we wellicht tegenover betere tegenstanders komen te staan. Dat speelt dan weer in ons voordeel."

"We speelden enkele maanden geleden een fantastische partij tegen de Fransen", besluit Alderweireld. "Dat zegt genoeg. Bovendien is het lastig om in je spel te komen tegen mindere goden. Janneke en Mieke bestaat niet meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties