Reactie Club-spelers laten armen nog niet hangen: "We zitten nog in de race"

Club-spelers laten armen nog niet hangen: "We zitten nog in de race"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge mag zijn Europese ambities toch ver opbergen na het gelijkspel in Warschau. Mathematisch is het echter nog mogelijk en dus blijven de spelers erin geloven. Maar het besef dat er meer in zat, leefde ook in de groep.

Johan Walckiers in Warschau

Club Brugge speelde een goeie eerste helft, maar zakte in de tweede weg. Maar de match had na vijfenveertig minuten wel gespeeld kunnen zijn. "We hadden die match inderdaad kunnen afmaken."

"Voor de rust hebben we nog een goeie mogelijkheid via Izquierdo. Dat zijn de kansen die je moet afwerken als je wil winnen", zei Hans Vanaken.

Ook Jelle Vossen had een goeie kans, maar ging merkwaardig genoeg door zijn benen. "Het moet er inderdaad lullig uitgezien hebben vanop de tribune", knikte de aanvaller. 

"Het was net niet, zoals al veel keer dit seizoen. Het was ook een heel lastig plein om op te voetballen. Het zijn de details die de match beslist hebben."

Binnen veertien dagen onze allerlaatste kans

Hans Vanaken

Maar er is nog hoop. Napoli won ook van FC Midtjylland en dus blijft die ploeg op zes punten hangen. "We moeten winnen tegen dit Warschau binnen veertien dagen. Dat is onze allerlaatste kans. Maar als we dat doen, zitten we terug in de race", meent Vanaken.

Club hoopt dus dat Napoli ook zijn terugmatch wint van de Denen. "We moeten er alvast blijven in geloven. De coach zei wel dat de competitie belangrijker is, maar ook hier hebben we ambitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties