Na al de vragen legt Gent succescoach langer vast: "Dit gaat dieper dan een contract"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 23 reacties
Na al de vragen legt Gent succescoach langer vast: "Dit gaat dieper dan een contract"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck is ook de komende jaren coach bij AA Gent. Dat heeft Ivan De Witte zopas weten te bevestigen na de overwinning in de Beker van België. De succescoach blijft tot minstens 2018 in de Ghelamco Arena coach.

"In februari ben ik hier misschien niet meer", aldus Vanhaezebrouck bij de persconferentie rond de loting van de 1/8e finales van de Champions League. En inderdaad: in de catacomben bewoog er vanalles. Interesse van verschillende topteams, dus schoot Gent meteen in actie.

Mogi Bayat speelde een belangrijke rol in de deal: "Mogi gaf aan dat er wat bewoog, dus wou de voorzitter snel reageren. We zijn blij dat hij verlengde, want we weten hoe moeilijk hij los te weken is als hij zijn woord geeft aan een club", is Michel Louwagie dan ook tevreden. "We probeerden hem ook meermaals binnen te halen en toen bleef hij bij Kortrijk."

Top van België, subtop van Europa -

Ivan De Witte

En de voorzitter? Die was ook uitermate tevreden: "We hebben heel veel gesprekken gehad met onze trainer. Er waren heel veel vragen in de media: 'Hoe gaat Gent de trainer kunnen houden?' Wel: met Hein hebben we een fantastische trainer."

"We sluiten nu een nieuw akkoord tot 2018. Maar dit is meer dan een contract, dit gaat dieper. Dit is een engagement", aldus De Witte. "En we gaan middelen uittrekken om competitief te blijven aan de top van België en de subtop van Europa. Dit is de eerste grote belangrijke stap na de huidige successen, zeer binnenkort kan u nog initiatieven verwachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties