Mitrovic over zijn goeie daad: "De schoenen aan elkaar knopen, dat is ook een idee"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 3 reacties
Mitrovic over zijn goeie daad: "De schoenen aan elkaar knopen, dat is ook een idee"
Foto: © photonews

Stefan Mitrovic viel zondag tegen Anderlecht niet alleen op met secuur verdedigingswerk en goeie inspeelpasses. De centrale verdediger van AA Gent had tien minuten voor affluiten zelfs tijd gemaakt om de veters van tegenstander Sylla te strikken.

Het is Mitrovic ten voeten uit. De verdediger van AA Gent heeft een ruwe bolster met een blanke pit. Altijd een vriendelijk: "Hello, my friend. How are you?" wanneer je hem tegenkomt. Zijn actie van zondag, dat is Mitrovic ten voeten uit.

"We zijn allemaal professionals, hé. Fair Play is voor mij het belangrijkste in het voetbal", aldus de Servische international. "Niet iedereen is zo. Op het veld ga ik er alles aan doen om mijn tegenstander te verslaan, maar op zulke momenten probeer ik zoveel mogelijk te helpen."

Op het veld doe ik er alles aan om de tegenstander te verslaan, maar soms moet je ook helpen -

Vlot ging het echter niet. "Ik zag dat hij ze niet gestrikt kreeg door de koude, dus probeerde ik. Het ging amper, want mijn handen waren haast helemaal bevroren. Perfect was het niet, de schoen was dicht dat is het belangrijkste."

Aan sabotage had Mitrovic nog niet gedacht. "Die twee schoenen aan elkaar binden? Dat is nog eens een idee", lachte de verdediger. Misschien iets voor donderdagavond in de clash tegen Club Brugge. Wie weet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties