Sprokkels 21/03: Opmerkelijke blessure bij Ajax en Zamparini wil verkopen

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 21/03: Opmerkelijke blessure bij Ajax en Zamparini wil verkopen
Foto: © Photonews

Met de lente in zicht breekt de slotsprint van het seizoen aan. Onze redactie krijgt dagelijks nog steeds een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten alles elke dag in een handig overzicht.

  • Groenenhoek is kampioen en speelt volgend jaar in de ere-divisie van de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Dat is al geleden van 1964. K. Groenenhoek Sport is een raséchte familieclub, vlakbij de luchthaven van Deurne. De trainingen worden geleid door Eddy Janssens.

  • Opvallende blessure in Amsterdam. Ajax-trainer Frank De Boer scheurde op de training zijn rechter achillespees tijdens een partijtje voetvolley, de oefenmeester wordt dinsdag geopereerd.

  • Maurizio Zamparini, de voorzitter en eigenaar van Serie A-club Palermo die vooral bekendstaat om zijn voorliefde voor trainerswissels, is van plan zijn club te verkopen. "Over twee maanden is mijn verhaal in het Italiaanse voetbal afgelopen", maakte Zamparini vandaag bekend.

  • De FIFA reikt dit seizoen een nieuwe prijs uit. De FIFA Diversity Award moet helpen om discriminatie en racisme uit het voetbal te helpen. "Deze prijs beloont diegenen die zich houden aan de oerwaarden van het voetbal, solidariteit en fair play". De eerste editie van de prijs wordt in juli dit jaar uitgereikt.

  • Messi blesseerde in de wedstrijd tegen Valencia een supporter na een gemist schot. De bal raakte de Valencia-fan op zijn hand, maar er is geen sprake van een breuk.

  • Ter ere van de verjaardag van Twitter heeft de UEFA de meest gevolgde voetballers bekendgemaakt. Volgen jullie spelers op Twitter? Laat het ons weten in de reacties.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties