Dury over de titelstrijd: "Ik vind Hasi een super-trainer", maar "Club wordt kampioen"

Caroline Tonnelier
| 11 reacties
Dury over de titelstrijd: "Ik vind Hasi een super-trainer", maar "Club wordt kampioen"
Foto: © photonews

Op de valreep plaatste Zulte Waregem zich nog voor play-off 1. De West-Vlamingen staan met bescheiden ambities aan de start, of toch niet helemaal?

Na de laatste speeldag klonk het allemaal nog vrij bescheiden. "Genieten en af en toe een topper kloppen." Over verder opklimmen in het klassement sprak Dury toen nog niet.

Intussen klinkt het al iets anders bij Sporza. "We staan op drie punten van de vierde plaats, nu in het bezit van Oostende. Die vierde plaats is ons doel. Dat is onze job."

Vooral genieten, maar toch ook iets meer. "We zijn niet alleen gelukkig dat we erbij zijn, maar hebben de ambitie om er iets van te maken."

"Club wordt kampioen" - Francky Dury

De coach van Zulte-Waregem sprak zich ook uit over de titelstrijd. Anderlecht schrijft hij alvast niet af. "Anderlecht is het sterkst als het diep in de hoek wordt teruggedrongen en ik vind Besnik Hasi een super-trainer."

Al is hij toch van mening dat de titel dit seizoen richting Brugge gaat. "Ik tip op Club als kampioen, maar Gent en Anderlecht zullen er dichtbij zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties