Als Leekens één speler naar keuze uit de Jupiler Pro League naar Lokeren zou mogen halen, dan zou hij voor deze topper kiezen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 29 reacties
Als Leekens één speler naar keuze uit de Jupiler Pro League naar Lokeren zou mogen halen, dan zou hij voor deze topper kiezen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren beleeft lang niet zijn beste seizoen. De Waaslanders bengelden lange tijd onderin de Jupiler Pro League en moesten uiteindelijk vrede nemen met een plaats in play-off 2. Maar wat als… Georges Leekens even mocht dromen?

Wat als de trainer van Lokeren één speler naar keuze uit de Jupiler Pro League naar Daknam zou mogen halen zonder daar ook maar één cent voor te hoeven betalen? Wel, dan zou Mac The Knife voor niemand minder dan… Hans Vanaken kiezen.

"Hans Vanaken. Waar moet ik tekenen?"

“Ja, dan ga ik voor Vanaken. Waar moet ik tekenen?”, aldus Leekens in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Maar goed… Terug naar de realiteit. We weten ook welk prijskaartje er aan Hans vasthangt, hé."

"Maar mocht het nu zijn dat Hans om de één of andere reden niet meer voor Club Brugge wil spelen, dan mag hij altijd terugkeren. Hij zou wel bij ons passen”, knipoogt Leekens.

"Moeilijk begin bij Club Brugge, maar dat is normaal"

Georges Leekens

Toch ziet de oefenmeester van Lokeren ook dat Vanaken meer en meer zijn draai begint te vinden bij blauw-zwart. “Hij kende een moeilijk begin bij Club, maar dat is ook normaal. Je moet na zo’n transfer altijd je plaats afdwingen."

"Hier stond hij altijd in de ploeg, bij Club is dat niet vanzelfsprekend. Hij voelt zich er steeds meer in zijn sas, dat zie je", besluit Leekens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties