Reactie Clement gaat met Hasi in discussie: "Nee Besnik, daarmee ben ik het niet eens"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 40 reacties
Clement gaat met Hasi in discussie: "Nee Besnik, daarmee ben ik het niet eens"
Foto: © Photonews

De persconferentie tussen Besnik Hasi en Philippe Clement was op een bepaald moment wel geanimeerd te noemen. Zo was Hasi aan zijn uitleg bezig toen Philippe Clement hem ineens onderbrak.

Even uitleggen hoe zo'n persconferentie in elkaar zit. Eerst mogen de coaches één voor één hun visie geven over de match en daarna is het pas aan de journalisten om vragen te stellen. Normaal gezien laten beide trainers elkaar hun zegje doen, maar Philippe Clement kwam bij de uitleg van Hasi even tussenbeide.

Clement zag tijdens zijn uitleg drie-vier kansen en vond dat Club zeker een punt had verdiend. "Ik ben het niet helemaal eens met Philippe", begon Hasi zijn analyse. "Het was een match met veel inzet, met veel contact ook. En wij waren daar het grootste slachtoffer van met al die blessures. En veel kansen? Die bal van Diaby op de paal was er één, maar die was niet te vergelijken met die van Okaka", vond Hasi. "In de tweede helft hebben zij geen kansen meer gehad..."

We hebben deze week nog ongelukkige kopduels gezien

Philippe Clement

En daar kwam Clement... "Ik wil daar toch even onderbreken", zei de interim-hoofdcoach. "Die bal op de paal is wel degelijk een grote kans en die redding van Proto was ook nodig. En in de tweede helft tel ik nog twee grote kansen met Gedoz en Perreira. En die blessures? De blessure met Steven is een ongelukkig contact waarbij hij slecht valt."

"Dat met Praet was ook ongelukkig. Kop tegen kop, zoals we deze week nog al gezien hebben", doelde Clement op de hoofdblessure van Essikal door Kara. "En bij Najar was er zelfs geen contact."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties