Onze vermoedelijke elftallen met een serieuze verrassing bij Anderlecht en Club op z'n sterkst

Cédric De Volder Johan Walckiers
Cédric De Volder en Johan Walckiers
| 22 reacties
Onze vermoedelijke elftallen met een serieuze verrassing bij Anderlecht en Club op z'n sterkst
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht en Club Brugge moeten zondag vol aan de bak in een rechtstreeks duel in de titelstrijd. De voorbije dagen stonden er vraagtekens achter een pak sterkhouders. Wij knutselden alvast de vermoedelijke opstellingen in elkaar.

Voor RSC Anderlecht is het simpel. De hoofdstedelingen moéten absoluut winnen om Club Brugge in het vizier te houden. Besnik Hasi wil zijn troepen dan ook met véél peper op het veld sturen.

Dé verrassing bij paars-wit: Alexander Büttner

We verwachten alvast één grote verrassing in de basiself van Anderlecht: Alexander Büttner als... linksbuiten. Hasi wil Olivier Deschacht op links laten staan, maar de voorzetten van de Nederlander zijn een troef die niet verloren mogen gaan.

Bij Club Brugge verwachten we minder verrassingen. Benoît Poulain zal zijn plaats opnieuw innemen, waardoor Stefano Denswil de bank mag verwarmen. Maar wat met Lior Refaelov en Ruud Vormer?

Rafa én Ruud klaar

De Israëliër en de Nederlander waren een week lang twijfelachtig, maar lijken toch klaar te zijn voor de topper. In het slechtste geval mogen Felipe Gedoz en Claudemir de schoenen vanaf minuut één aanbinden.

Onze journalisten hadden overigens ook een interessant gesprek met Michel Preud'homme en Besnik Hasi. Beide coaches kregen identieke vragen voorgeschoteld. Het resultaat kan je via DEZE LINK lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties