Volg Anderlecht - Club Brugge met BetUP

Redactie
| 0 reacties
Volg Anderlecht - Club Brugge met BetUP
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wedden in een nieuw jasje en een meer dan verdienstelijk resultaat. BetUP, de nieuwste applicatie van Unibet, blaast een dode match nieuw leven in en maakt van een kleine inzet een grote winst.

BetUP is een quiz-achtig, live wedden-toernooi tijdens een voetbalwedstrijd. Elke paar minuten ontvangen alle deelnemers gelijktijdig dezelfde vraag. Welke club heeft de volgende minuten het meeste balbezit? Wat wordt het resultaat van deze vrije trap? Wordt er voor de rust nog gescoord?

Beantwoord je een vraag correct, dan stijg je in het klassement. Hoe hoger je staat aan het einde van de wedstrijd, hoe meer je wint. En de inzet bepaal je zelf. Sommige toernooien zijn gratis, voor andere betaal je €5 of €10 toegang. De prijzenpot is minimum €250, maar kan oplopen tot €1000.

BetUP staat volledig los van het traditionele pre-match en live wedden en is eenvoudig te combineren met. Plaats voor de wedstrijd en tijdens de rust een weddenschap en volg de match aan de hand van de quizvragen. Vooral leuk tijdens een minder interessante of magere wedstrijd!

Download BetUP in de App Store of speel mee via ons en UNIBET en krijg zelfs een gratis risicoloze weddenschap van 60 euro cadeau. Daarmee kan je meteen 181 euro winnen bij winst van blauw-zwart in het Astridpark.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties