Reactie Kara wil niet weten van de favorietenrol: "Die is voor Brugge"

Kara wil niet weten van de favorietenrol: "Die is voor Brugge"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kara Mbodj speelde samen met Bram Nuytinck, die we trouwens heel sterk vonden, een quasi perfecte match. Al waren er bij de Senegalees wel wat schoonheidsfoutjes. Na de wedstrijd probeerde hij trouwens de druk af te houden van zijn ploeg.

"We hebben gewonnen en dat was ons doel", opende Kara. "Het was één van de belangrijkste matchen van het seizoen. Ik denk dat Brugge naar hier was gekomen voor een punt."

Brugge kwam voor een punt

Kara Mbodji

Met nu nog slechts één punt achterstand is Anderlecht de enige ploeg die een perfect parcours loopt tot nu toe in de play-offs. Maar is de favorietenrol dan ook voor hen? "Nee, absoluut niet. Brugge blijft de topfavoriet. Kijk naar het klassement, zij staan nog steeds aan de leiding. Wij blijven met de voeten op de grond."

De verdediging deed het goed, want Brugge kon amper kansen afdwingen. "De nul houden is altijd belangrijk voor ons. Ik denk dat het doelpunt hen ook een serieuze slag heeft gegeven. We moeten blijven verdedigen zoals we vandaag deden. De verdediging is het belangrijkste in de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties