‘Preud’homme wordt technisch directeur en coach van Belgische topclub vervangt hem bij Club Brugge’

Redactie
| 41 reacties
‘Preud’homme wordt technisch directeur en coach van Belgische topclub vervangt hem bij Club Brugge’
Foto: © Photonews

Volgen er straks opmerkelijke verschuivingen binnen het Belgische trainerslandschap? We moeten niet raar opkijken als Michel Preud'homme binnenkort stopt als trainer van Club Brugge en zijn vervanger luistert naar de naam... Yannick Ferrera.

Volgens Sport/Footmagazine is het alvast een piste die blauw-zwart momenteel bewandelt. Preud’homme zou technisch directeur worden bij Club en Ferrera zou de huidige functie van Preud’homme gaan bekleden, zo staat er in het weekblad te lezen.

Ferrera is nog maar een paar maanden werkzaam bij Standard, maar werkte destijds bij Al Shabab al samen met Preud’homme. En bovendien onderhoudt de manager van de jonge coach – Jacques Lichtenstein – goede contacten met Club Brugge.

Wat gaat Preud'homme doen?

Maar… Het is nog lang niet zover, en het is ook maar de vraag of het zover zal komen. Ferrera, die nog maar enkele maanden bij Standard aan de slag is, lijkt geneigd om zijn werk op Sclessin verder te zetten. En langs de andere kant is het ook nog niet helemaal duidelijk wat de toekomstplannen van Preud’homme zijn.

De oefenmeester van Club Brugge gaf onlangs te kennen dat hij al weet wat hij volgend seizoen gaat doen, maar dat hij dat voorlopig liever voor zichzelf houdt. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties