Serieuze tegenvaller voor Club Brugge: draaischijf moet geblesseerd afhaken voor kraker tegen Anderlecht

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 8 reacties
Serieuze tegenvaller voor Club Brugge: draaischijf moet geblesseerd afhaken voor kraker tegen Anderlecht
Foto: © photonews

Een serieuze tegenvaller voor Club Brugge: blauw-zwart moet het tijdens de kraker tegen RSC Anderlecht zonder zijn draaischijf Lior Refaelov doen.

Club Brugge kan zondagnamiddag voor het eerst in elf jaar de titel pakken, mits een overwinning tegen rivaal Anderlecht. Heel Brugge maakt zich op voor een hoogdag, maar enkele uren voor de aftrap van de topper kreeg de blauw-zwarte familie toch slecht nieuws te horen.

Lior Refaelov raakt namelijk niet speelklaar voor de mogelijke titelwedstrijd van Club. De Israëliër sukkelt al geruime tijd met de buikspieren. De medische staf van blauw-zwart probeerde de draaischijf nog klaar te stomen, maar dat lukte niet. Een ultieme test in Jan Breydel wees uit dat Refaelov tegen Anderlecht niet kan spelen.

Met Claudemir op het middenveld?

Michel Preud'homme zal wellicht - net als vorige week - een beroep doen op Claudemir. De Braziliaan verscheen tegen AA Gent ook in de basis, waardoor Hans Vanaken deels naar de rechterflank moest uitwijken. Het is uitkijken naar hoe dat vandaag zal verlopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties