De naakte vrouw die tussen de fans van Club Brugge opdook? We weten wie ze is en het is een oude bekende

Redactie
| 42 reacties
De naakte vrouw die tussen de fans van Club Brugge opdook? We weten wie ze is en het is een oude bekende
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De beelden van de naakte vrouw die afgelopen maandag op de titelviering tussen de supporters van Club Brugge opdook, is wellicht niet aan uw aandacht ontgaan. Enkele dagen later weten we ook wie de dame in kwestie is. En het is zowaar een oude bekende.

Het gaat om Annuska H., een 36-jarige dame uit Wingene, zo meldt Het Laatste Nieuws. Ze verwierf enige bekendheid toen ze destijds deelnam aan het VT4-programma Undercover Lover, een variant van het veel bekendere Temptation Island.

De vrouw ging maandag op de Brugse Eiermarkt volledig uit de kleren en trakteerde enkele supporters voor het oog van duizenden aanwezigen op een erotisch dansje. Dat Annuska op dat moment al lang niet meer nuchter was, hoeven we er natuurlijk niet bij te vertellen.

Proces-verbaal voor openbare zedenschennis

Maar na enkele erotische dansjes liep het verkeerd af. De Brugse politie pakte Annuska op en ze moest de nacht in de cel doorbrengen. Er is ondertussen al een onderzoek opgestart en er werd een proces-verbaal voor openbare zedenschennis opgesteld. Oh ja, Annuska zelf? Die wilde liever niet reageren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties