Tielemans twijfelt over vertrek in functie van andere speler

Tielemans twijfelt over vertrek in functie van andere speler
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Youri Tielemans heeft nog niet over zijn onmiddellijke toekomst beslist. De 19-jarige middenvelder staat nu al drie jaar in de basis bij Anderlecht, maar twijfelt nu aan een verlengd verblijf in het Astridpark.

Eerst en vooral: Youri Tielemans staat uiteraard in de belangstelling van verschillende clubs. Atlético Madrid, Borussia Dortmund en diverse clubs uit de Premier League hebben al hun interesse laten zien.

Maar: Tielemans leek altijd te willen blijven bij Anderlecht tot hij zich volledig klaar voelde voor een stap hogerop. De omstandigheden van deze zomer kunnen hem echter anders doen beslissen.

Bespreken met het bestuur -

Youri Tielemans

Als Steven Defour bij paars-wit blijft - en er kwam nog niemand op tafel kloppen voor de middenvelder - zou het team volgend seizoen rond hem gebouwd worden, waardoor Tielemans mogelijk opnieuw minder speeltijd zou krijgen.

Dan is een transfer misschien toch een betere oplossing. "Ik wil kijken of er aanbiedingen zijn en dan het bespreken met het bestuur", gaf Tielemans zelf al aan na de laatste wedstrijd van het voorbije seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties