Man die Anderlecht 'dansend de titel bezorgde' biedt zich aan bij Wilmots: "Ik kan de Rode Duivels Europees kampioen maken"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 42 reacties
Man die Anderlecht 'dansend de titel bezorgde' biedt zich aan bij Wilmots: "Ik kan de Rode Duivels Europees kampioen maken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe ver België zal doorstoten op het EK, moeten we nog afwachten. De meningen over de kansen van de Rode Duivels zijn verdeeld, al denkt één man de sleutel in handen te hebben.

Iedereen herinnert zich nog wel John Troost. De Nederlandse mental-goeroe die Anderlecht onder John van den Brom naar de titel loodste, maakte naar eigen zeggen paars-wit dansend kampioen. Met EURO 2016 in aantocht laat de positiviteitspsycholoog weer van zich horen.

Als het wat meezit, kunnen ze kampioen worden. Daar kan ik voor zorgen

John Troost

"De kans is aanwezig dat ik het EK ga beïnvloeden", vertelt Troost bij Sports XL. "Ik heb een voorstel liggen bij Marc Wilmots en heb hem ontmoet. Ik hoop dat dit tot een samenwerking mag leiden. Er zijn andere teams die iets meer kwaliteit hebben. Maar als het wat meezit, kunnen ze kampioen worden. Daar kan ik voor zorgen."

"Meer zelfs, als ze met mij samenwerken, wordt België kampioen", spreekt de Nederlander nog straffere taal. "Daar twijfel ik geen seconde aan. Anderlecht en PSV behaalden de titel. Zaken die ik aankondigde, zijn ook gebeurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties