Anderlecht, Club Brugge of Gent? Dimata verklapt bij welke Belgische topclub hij wel zou willen spelen

Redactie
| 17 reacties
Anderlecht, Club Brugge of Gent? Dimata verklapt bij welke Belgische topclub hij wel zou willen spelen
Foto: © Photonews

Landry Dimata (19) is zonder twijfel één van de ontdekkingen van het huidige seizoen in de Jupiler Pro League. De aanvaller knokte zich in de ploeg bij KV Oostende en staat ondertussen op het verlanglijstje van enkele grotere clubs.

Zo werd Dimata al meermaals in verband gebracht met de Duitse subtopper VfL Wolfsburg. Volgens sommige media zou de belofteninternational zelfs al getekend hebben bij de ex-club van Kevin De Bruyne.

“Dat ik in januari al tekende bij Wolfsburg? Dat klopt niet”, vertelt Dimata aan Grand Débrief. “Wat wel klopt, is dat die club mij al een hele poos volgt. Nog van toen ik bij Standard speelde. Wat ook klopt, is dat het mijn doel is om in het buitenland aan de slag te gaan”, geeft de spits van Oostende eerlijk toe.

Belgische topclub

En wat als Dimata naar een Belgische topclub zou kunnen verhuizen? “Ik zie me best wel bij een Belgische topclub spelen, hoor. Met Oostende zitten we dan wel in play-off 1, maar ik zie me best wel bij een titelkandidaat. Gent, Club Brugge of Anderlecht? Hmm… Dan zeg ik Anderlecht”, klonk het nog tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties