Uitgeleende Club-aanvaller spreekt over zijn toekomst: "Of dat de beste oplossing is, is nog wat afwachten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Uitgeleende Club-aanvaller spreekt over zijn toekomst: "Of dat de beste oplossing is, is nog wat afwachten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven is na vorige vrijdag zeker van een verlengd verblijf in 1B. Eén van de spelers die zeker een aandeel heeft in het behoud, is Club Brugge-huurling Nikola Storm. Al weet hij zelf nog niet waar hij volgend seizoen zal voetballen.

"Ik weet zelf nog niet goed hoe het zit", aldus Storm tegenover Voetbalkrant.com. "Ik heb ook nog geen gesprek met Club gehad daarover. Het is wachten wat het volgende seizoen brengt. Of ik nog regelmatig iemand van Club hoor? Ik hoor af en toe wel iemand, zoals Philippe Clement. En ik blijf ook in contact met enkele spelers."

"Ik heb heel graag bij Club gezeten en ik zou graag terugkeren"

De aanvaller weet nog niet of een terugkeer naar het Jan Breydelstadion tot de mogelijkheden behoort. "Ik heb daar heel graag gezeten en ik zou graag terugkeren. Maar of dat de beste oplossing is, is nog wat afwachten", aldus Storm. "Het is goed als ik volgend jaar nog eens een volledig jaar speel en zo mijn niveau omhoog kan krikken."

Storm heeft er al enkele goede matchen opzitten aan den Dreef. "Vooral de eerste weken dat ik hier was, liep het goed. De laatste weken was het wat minder, maar die matchen zijn op het scherpst van de snee. Er werd wat minder gevoetbald en dat ligt me minder. Maar al bij al ben ik zeker tevreden", besluit Storm.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties