Stevige waarschuwing voor Tielemans van paars-wit icoon: "Hij zal eraan moeten weerstaan"

Redactie
| 1 reacties
Stevige waarschuwing voor Tielemans van paars-wit icoon: "Hij zal eraan moeten weerstaan"
Foto: © photonews

Monaco, het paradijs voor de superrijken van deze wereld. Binnenkort leeft en woont Youri Tielemans onder hen. Hij krijgt alvast raad van een ex-speler van Anderlecht die grote faam maakte ook na zijn vertrek bij paars-wit.

Jan Koller woont ook in Monaco en speelde er van 2006 tot 2008. Voor hem maakte Tielemans de juiste keuze. "Ze hebben er een fantastisch seizoen opzitten en belangrijker: Monaco geeft jonge talenten een kans om zich verder te ontwikkelen", vertelt hij in HLN.

"Ik heb de ploeg een paar keer zien spelen dit seizoen en ik was echt onder de indruk. Ze voetbalden ongelofelijk goed. Heel aanvallend, snel voetbal met snelle spelers. Bovendien hebben ze met Jardim een uitstekende trainer."

Monaco lijkt een droomwereld voor een jonge voetballer. Alles is er in overvloed: zon, zee, strand. Maar dat houdt ook een waarschuwing in. "Het is hier ‘le paradis’", aldus Koller. “Of toch voor de gepensioneerden zoals ik. Hij zal stevig in zijn schoenen moeten staan om er aan te weerstaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties