Dimitri De Condé gelinkt aan Anderlecht, de TD van KRC Genk reageert nu zelf op de speculaties

Redactie
| 13 reacties
Dimitri De Condé gelinkt aan Anderlecht, de TD van KRC Genk reageert nu zelf op de speculaties
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht gaat over enkele jaren op zoek naar een opvolger voor Herman Van Holsbeeck. Een van de namen die vorige week bij de potentiële vervangers werd genoemd, was die van Dimitri De Condé.

De oud-voetballer levert als technisch directeur goed werk bij KRC Genk. Dat zijn naam aan Anderlecht gelinkt wordt, vindt de Limburger een compliment. "Het is een teken dat mijn werk geapprecieerd wordt", zegt hij in Het Belang van Limburg. "Maar ik heb als speler al te veel naar mijn zin van club moeten veranderen."

Honkvast

En dus zit een verhuis van de Luminus Arena naar het Astridpark er niet direct aan te komen. "Als technisch directeur ben ik honkvast, ik wil hier verder doorgroeien in deze boeiende job. Zeker omdat ik me heel goed thuis voel bij deze club. Ik heb blauw bloed en zie mezelf niet werken bij een andere Belgische club. Daarvoor ben ik te veel Genk-supporter."

De Condé is sinds maart 2015 aan de slag als TD van Racing Genk. Voordien voetbalde hij onder meer voor Standard, Lommel en de club uit de mijnstad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties