OFFICIEEL (of toch niet?!): Stuttgart kondigt komst van Anderlecht-tiener aan, maar paars-wit zegt dat die naar Dortmund gaat

Redactie
| 22 reacties
OFFICIEEL (of toch niet?!): Stuttgart kondigt komst van Anderlecht-tiener aan, maar paars-wit zegt dat die naar Dortmund gaat
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt een drukke zomer voor RSC Anderlecht. De regerende landskampioen wil zijn kern versterken, maar maakt ook werk van enkele uitgaande transfers. Een jong talent verkast (zo goed als zeker) naar de Bundesliga.

Update: Stuttgart maakte via zijn officiële kanalen bekend dat Orel Mangala bij de club heeft getekend. Maar vreemd genoeg liet Anderlecht via zijn officiële kanalen weten dat Mangala naar... Borussia Dortmund vertrekt. Een foutje van paars-wit? Het is vooralsnog niet duidelijk, maar daar lijkt het wel op.

Wat we eerder al wisten:

La Dernière Heure weet dat Orel Mangala zijn carrière volgend seizoen verderzet bij de Duitse club VfB Stuttgart. Die club komt vanaf volgend seizoen opnieuw in de Bundesliga uit en wil de 19-jarige middenvelder graag aantrekken.

Mangala speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Borussia Dortmund, waar hij uitkwam voor het tweede elftal. Dortmund twijfelde om Mangala over te nemen, maar Stuttgart speelt korter op de bal. Het zou 2 miljoen euro betalen aan Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties