Reviewcommissie kan Wesley en Azouni niet oproepen (Hoezo? Zo!), maar deze jongens mogen wél vrezen

Reviewcommissie kan Wesley en Azouni niet oproepen (Hoezo? Zo!), maar deze jongens mogen wél vrezen
Foto: © photonews

De Reviewcommissie komt ook dit seizoen samen, deze maandag meer dan waarschijnlijk om speeldagen 12 én 13 van de Jupiler Pro League onder de loep te nemen. Wij zagen alvast een aantal fases die onderzocht kunnen worden.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie konden worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Dit weekend gebeurde er weer heel wat.

Spelers die hun tweede geel hadden verdiend? Fouten die gebeurden bij een match waar een videoref was? Voor de volledigheid: zoiets kan door de Reviewcommissie niet (meer) worden opgeroepen, het gaat enkel over fouten die rechtstreeks rood verdienden bij een match zonder videoref.

Videoref? No Azouni, no Wesley ...

Azouni (Kortrijk - Genk) komt zo goed weg voor zijn schandalige overtreding op Pozuelo, de kuitbeenbreuk van Kotysch met dank aan Wesley zal ook niet kunnen worden bestraft. Het doet enkel maar meer twijfelen over de kwalijke reputatie van de videoref. Maar zelfs dán is er nog meer dan genoeg ...

Ingvartsen

We beginnen in de midweekwedstrijd, waar ene Ingvartsen tegen Club Brugge een slag uitdeelde aan Denswil. Benieuwd wat de commissie daar gaat mee doen.

Kalu

Ook nog in de midweek had Kalu zin om - bij een 3-0 voorsprong tegen Eupen nota bene - de zeis boven te halen bij Fadlallah. Hij kreeg er geel voor, maar ontsnapte daarmee erg duidelijk aan meer.

Wie zou u oproepen? U mag meerdere namen aanduiden

28%
14%
52%
7%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties