Tottenham gaat voor de drie punten vanavond, maar moet het wel zonder zijn goaltjesdief stellen: "Ik zou hem zelfs niet wisselen voor Ronaldo"

Maarten Cattaert
| 4 reacties
Tottenham gaat voor de drie punten vanavond, maar moet het wel zonder zijn goaltjesdief stellen: "Ik zou hem zelfs niet wisselen voor Ronaldo"
Foto: © photonews

Een van de wedstrijden om naar uit te kijken vanavond is die tussen Tottenham Hotspur en Real Madrid. Beide ploegen tellen zeven punten terwijl eerste achtervolgers Borussia Dortmund en APOEL Nicosia slechts één schamel puntje bijeensprokkelde.

De Belgen bij de Spurs zijn er klaar voor nadat ze Ronaldo en co in Bernabeu op 1-1 hielden. “We gaan uiteraard voor de overwinning, ik zou niet weten waarom niet”, vertelt Jan Vertonghen. De ploeg kan naar alle waarschijnlijkheid nog niet rekenen op man in vorm Harry Kane. De goaltjesdief sukkelt nog steeds met een blessure aan de hamstrings.

Dat Kane er niet zal bijlopen in Wembley, is een domper voor de spelers. “Natuurlijk is Harry belangrijk voor ons. Met hem tussen de lijnen krijgen we een mentale boost. Hij is voor mij één van de beste diepe spitsen van Europa, misschien wel de beste.

Ik zou hem met geen enkele speler willen wisselen. Zelfs niet met Ronaldo, al zijn het beiden natuurlijk geweldige spelers. We moeten respect hebben voor wat hij al gewonnen en gepresteerd heeft”, is Vertonghen vol lof over beide aanvallers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties