Van Holsbeeck klinkt strijdvaardig voor de PO-start: "Brugge heeft een goeie ploeg, maar..."

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Van Holsbeeck klinkt strijdvaardig voor de PO-start: "Brugge heeft een goeie ploeg, maar..."
Foto: © photonews

RSC Anderlecht begint de play-offs met een achterstand van 6 punten op leider Club Brugge. De Brusselaars zullen een stevige remonte moeten inzetten om hun titel te verlengen.

Na de 9 op 9 vlak voor de start van de play-offs is het geloof opnieuw aanwezig bij paars-wit. "In mijn 15 jaar zijn we vaak kampioen of vicekampioen geweest", geeft manager Herman Van Holsbeeck aan in Het Nieuwsblad. "We kennen de druk. Wat jammer is, is dat we enkele sleutelspelers missen. Zoals Kara, die we enorm missen. We beginnen de play-offs ook zonder Trebel, Appiah en anderen."

"We kunnen niet zeggen dat we met onze beste ploeg aan de beslissende fase van de competitie beginnen. Maar we hebben geen excuses als we de titel niet pakken. Elk jaar is het de bedoeling om kampioen te worden."

Niet voor het eerst

Anderlecht liet in het verleden al zien dat het dankzij de nacompetitie kampioen kan worden. "Brugge heeft een goeie ploeg, maar play-offs blijven iets raars. Standard had ooit een uitzonderlijke ploeg maar verloor op de eerste speeldag en we maakten acht punten goed en werden kampioen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties