Reactie Leandro Trossard is na maanden blessureleed weer beslissend bij Genk: "Het geheim van die penalty's? Ik volg gewoon mijn intuïtie"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Leandro Trossard is na maanden blessureleed weer beslissend bij Genk: "Het geheim van die penalty's? Ik volg gewoon mijn intuïtie"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Leandro Trossard was zaterdag de matchwinnaar voor KRC Genk tegen Standard. Vanop de stip bezorgde de Limburgse winger zijn ploeg een eerste PO1-zege.

De 23-jarige Trossard schoot hard door het midden. Standard-doelman Guillermo Ochoa koos een hoek, waardoor het leer in de touwen belandde.

"Bij een strafschop probeer ik altijd mijn eigen ding te doen", aldus specialist Trossard. "Mijn geheim ga ik niet verklappen, maar ik volg wel mijn intuïtie. Vorig seizoen heb ik er geen enkele gemist."

Vier thuisduels

Dat de vleugelaanvaller naar vorig jaar refereert, is niet verwonderlijk. Door blessures speelde Trossard dit seizoen slechts tien wedstrijden. Daarin trof hij vier keer raak.

"Ik wil beslissend zijn voor Genk, maar ik had tijd nodig om weer op mijn oude niveau te geraken. Hopelijk kunnen we onze fans in de resterende vier thuismatchen op enkele mooie duels trakteren." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties