Coryfeeën Club Brugge duidelijk: "We moeten Scheiße hebben aan Anderlecht en de rest"

Coryfeeën Club Brugge duidelijk: "We moeten <i>Scheiße</i> hebben aan Anderlecht en de rest"
Foto: © photonews

Club Brugge neemt het donderdagavond op in een belangrijk duel in en tegen Charleroi. Afhankelijk van wat Anderlecht en Standard doen én wat blauw-zwart wel doet, kan het een heel goede of heel slechte zaak doen in de titelstrijd. Maar moeten de Bruggelingen niet vooral naar zichzelf kijken?

"Het kan alle kanten nog uit", aldus Michel D'Hooghe - ex-voorzitter van Club Brugge - bij Het Laatste Nieuws. "Er zijn nog drie speeldagen. Wat geeft Anderlecht - Standard, wat doet blauw-zwart bij Charleroi? Hopelijk hangt het niet af van de spelleiding."

Winnen op Charleroi? Dan kampioen 

Toch moet blauw-zwart niet te veel kijken naar Anderlecht & co volgens D'Hooghe: "In het voetbal moet je nooit bang zijn. Dat heb ik van Ernst Happel geleerd. Ich habe Scheiße aan de tegenstrever, zei die altijd. Club Brugge moet Scheiße hebben aan Anderlecht, aan iedereen en moet zijn eigen spel spelen."

Ook Lotte Lambert was duidelijk: "Wat daar op het veld is gebeurd tegen Anderlecht, dat was niet normaal. Iedereen was al voorbereid op het kampioenschap. We moeten niet naar een ander kijken, als we winnen in Charleroi blijven we sowieso op kop en dan zie ik ons kampioen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties