Ivan Leko heeft iets speciaals in petto voor zijn spelers, maar wat? "Ah dat ga ik niet zeggen, Dat zou beetje dom zijn van mij hé"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Brugge
| 2 reacties
Ivan Leko heeft iets speciaals in petto voor zijn spelers, maar wat? "Ah dat ga ik niet zeggen, Dat zou beetje dom zijn van mij hé"
Foto: © photonews

Na de recente 2 op 9 is het morgenavond van moeten voor Club Brugge. Nieuw puntenverlies in Charleroi is uit den boze, dat beseft ook Ivan Leko als geen ander. Misschien moet hij eens iets anders doen? Strak plan, de Kroatische coach en zijn staf lijken alvast een en ander in gedachten te hebben.

Een vrije dag kregen de spelers maandag al, is op afzondering gaan ook een  valabele mogelijkheid? "We hebben wel enkele ideeën over wat we precies kunnen doen. We hebben deze week nog twee moeilijke wedstrijden. We zullen zeker proberen van iets anders te doen ja, qua wedstrijdvoorbereiding én qua voorbereiding van de trainingen." 

En wat mag dat dan wel zijn? Ivan Leko pakt uit met een schalks monkellachje: "Dat ga ik natuurlijk niet zeggen, dat zou een beetje dom zijn van mij hé. Artikels ophangen? Neen, dat heeft niemand nodig in onze kleedkamer. Gewoon elke dag de trainingen goed gebruiken om de juiste spirit en mentaliteit te zoeken. We willen met genoeg vertrouwen, grinta en wil opnieuw op ons niveau voetballen en wedstrijden winnen, dat was ook de bedoeling van de voorbije twee à drie dagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties