Kasper Hjulmand naar Anderlecht? 'Coach reisde naar Brussel, maar is bij nog twee Belgische topclubs in beeld'

Kasper Hjulmand naar Anderlecht? 'Coach reisde naar Brussel, maar is bij nog twee Belgische topclubs in beeld'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kasper Hjulmand wordt al eventjes genoemd als de gedoodverfde opvolger van Fred Rutten bij RSC Anderlecht. Maar er zijn nog clubs geïnteresseerd in de Deense coach.

Kasper Hjulmand was deze winter al een van de topkandidaten om het over te nemen bij RSC Anderlecht en eerder deze week verscheen nog een bericht dat de Deen de kern van paars-wit al zou aan het doorlichten zijn.

Volgens Het Nieuwsblad reisde hij zelfs al af naar Brussel. Dat bevestigde ook zijn assistent Morten Wieghorst aan de Deense krant Tipsbladet: “Het klopt dat we in Brussel waren, maar in die stad kun je veel doen, hè. Anderlecht heeft op dit moment een trainer. Ik wil wel weer assistent-coach worden, maar momenteel kan ik er om een bepaalde reden niet veel over zeggen.”

Club Brugge & Gent

Maar in de Deense pers klinken er ook andere geruchten. Niet alleen is de coach gegeerd wild in eigen land en zou onder meer Brondby er hem graag bijwillen, er zouden ook nog andere Belgische teams geïnteresseerd zijn.

Zowel Club Brugge als KAA Gent loensen volgens de gespecialiseerde Deense pers namelijk ook naar de coach of willen minstens met hem spreken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties