🎥 Zo ging het er tijdens de rust aan toe in de Brugse kleedkamer in het Constant Vanden Stockstadion

Simon Wauters
| 18 reacties

Club Brugge maakte donderdag een einde aan de reeks van 21 jaar zonder overwinning in het Constant Vanden Stockstadion. Brugge won met 2-3. Hoewel blauw-zwart halverwege een 0-2 bij elkaar had gevoetbald, was Ivan Leko niet bepaald tevreden. En dat zal Emmanuel Dennis geweten hebben.

Leko zette zijn flankspeler stevig op zijn plaats. "Dennis, we spelen zo een goede wedstrijd en jij probeert tegenstanders te poorten. Zo'n dingen wil ik niet zien! We zijn hier om te winnen. Je moet niet tonen hoe goed je kan voetballen, want dat weet ik al. We moeten dat derde doelpunt maken!"

Dat derde doelpunt viel uiteindelijk pas in het slot van de wedstrijd. Gelukkig voor blauw-zwart, want Adrien Trebel maakte nadien nog een tweede thuisdoelpunt.