Antwerps woelwater zat ei zo na bij Anderlecht: "Ik was bereid om te tekenen"
Clint Vens
| 2 reacties

Lamkel Zé (Antwerp) testte bij Anderlecht

Antwerps woelwater zat ei zo na bij Anderlecht: "Ik was bereid om te tekenen"

Antwerp trekt zondag naar het Astridpark. 'The Great Old' tankte vertrouwen na de knappe overwinning tegen Genk. Voor één speler van stamnummer één wordt het misschien wel een beetje een speciale verplaatsing.

Lamkel Zé kwam laatst negatief in het nieuws na de vechtpartij met Jelle Van Damme, maar op het veld toont de Kameroener wel soms vlagen van zijn klasse. De middenvelder kent de tegenstander van zondag maar al te goed, dat zegt hij in Het Laatste Nieuws

Trainen met Tielemans en co

"Ik ben er al eens gepasseerd voor een test. Ik was 16 en toen ik de velden zag, wou ik elke dag alleen maar trainen. Die waren veel beter dan in de academie in Kameroen. De allereerste profmatch die ik bijwoonde was de titelwedstrijd tegen Zulte Waregem. Ik trainde met Tielemans, toen al een fenomeen. Leya Iseka maakte ook indruk en Bastien speelde nog op de flank."

"Ik was bereid om te tekenen, maar op mijn 16de kon ik nog geen contract krijgen. Dat kon pas als ik 18 werd. Ik kreeg hetzelfde te horen bij Lyon en Bordeaux. Lille bood me uiteindelijk een contract op mijn 17de en pas op mijn 18de verjaardag verliet ik Kameroen om er bij de jeugd aan te sluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties