Thorup zag quasi alles foutlopen bij Gent: "Nu alles al op de Beker zetten? Ik denk er niet aan"
Redactie vanuit Gent
| 16 reacties

AA Gent blijft in de hoek waar de klappen vallen

Thorup zag quasi alles foutlopen bij Gent: "Nu alles al op de Beker zetten? Ik denk er niet aan"
Foto: © photonews

AA Gent is play-off 1 gestart met een dramatische nul op twaalf. De Buffalo's verloren in eigen huis immers van een stevig en uitgekookt Antwerp. Jess Thorup will het echter nog niet opgeven.

Door die nederlaag telt AA Gent maar liefst negen punten achterstand op Antwerp en dus ook op die vierde plaats. Je zou haast gaan denken dat Gent zich nu best op die Bekerfinale zou focussen. "Nu de Beker al voorbereiden? Dat zou te makkelijk zijn. Dat ga ik nooit doen. Er zijn ook nog zes wedstrijden te gaan, hé."

Moet ik met de U19 gaan spelen vier dagen voor de Bekerfinale?

Thorup's ambities reiken immers hoger. "We zijn niet tevreden met gewoon in play-off 1 te halen. Ik moet ervoor zorgen dat de spelers niet teveel aan de Beker denken. Ik weet dat het moeilijk zal zijn. Maar wat moet ik dan doen? Moet ik plots met de U19 spelen dan vier dagen voor de Bekerfinale?"

AA Gent schoot zichzelf voor de zoveelste keer in de voet. "Het is moeilijk te accepteren, die individuele fouten. Het lag aan ons. Wij moeten tonen dat we de kwaliteiten hebben. Dat zit voorlopig nog niet mee. Als je vier keer na elkaar verliest, dan moet je daarover nadenken. Vooral die twee thuismatchen voor onze eigen fans, dat mocht niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties