Kalendermaker geeft Bölöni gelijk en bood twee opties aan, maar... "Mocht niet van Antwerpse politie"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 20 reacties

Kalendermaker begrijpt frustraties Bölöni over verschil in recuperatie

Kalendermaker geeft Bölöni gelijk en bood twee opties aan, maar... "Mocht niet van Antwerpse politie"

Laszlo Bölöni heeft het moeilijk met de kalender in play-off 1. Antwerp krijgt immers maar drie dagen recuperatie na zijn match tegen Brugge, terwijl Standard er zes heeft na de match tegen Genk. Kalendermaker Nils Van Brantegem begrijpt de frustratie, maar was aan handen en voeten gebonden.

Kalendermaker Nils Van Brantegem moest met heel wat factoren rekening houden. Hij wou ook wel de match Antwerp-Club laten spelen op zaterdag, maar... "Van de Antwerpse politie kreeg ik te horen dat die match uit veiligheidsoverwegingen alleen maar om 14.30u mocht worden gespeeld. En op een zaterdag wordt nu eenmaal nooit om 14.30u gespeeld.” Die tijdstippen worden immers bepaald door de (tv-)rechtenhouders", verklaart hij in GvA.

Van Brantegem overwoog ook de match naar zaterdag te zetten, maar... "Ook dat was voor de politie onmogelijk. Zondag vinden in de stad immers de Ten Miles plaats en 's ochtends vroeg moeten de straten al worden afgezet. Omdat er tussen de beginshift en de eindshift daags voordien 11u moet zitten, was het voor de politie onmogelijk om op zaterdagavond voldoende mensen in te zetten voor het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties