Belhocine groef zich in: "Maar het was niet de bedoeling dat we z贸 laag gingen staan"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brugge
| 17 reacties

Karim Belhocine zag ook dat Anderlecht amper aan voetballen toekwam

Belhocine groef zich in: "Maar het was niet de bedoeling dat we z贸 laag gingen staan"
Foto: © photonews

"Ik heb de indruk dat het al iets beter is." Daarmee moet je het tegenwoordig doen als supporter van Anderlecht. Karim Belhocine krijgt - uiteraard, maar dat is zijn schuld ook niet - de motor van paars-wit niet in aan het draaien. Tegen Club Brugge besloot hij zich zelfs in te graven.

In een 5-4-1, met Bolasie op het enige eiland in een uitgestrekte oceaan, probeerde Belhocine Club Brugge het scoren te beletten. "Het was wel niet de bedoeling dat we zó laag gingen staan", zuchtte hij achteraf. "We hebben te weinig gevoetbald. Als we de bal hadden maakten we de verkeerde keuzes of leden we balverlies. Dan wordt het moeilijk om iets te creëren."

Belhocine maakt zich al zorgen voor de komst van Standard volgende week. "Dat is moeilijk om toe te geven, maar ja... We gaan een week hard moeten werken. Het was niet genoeg wat we vandaag lieten zien."

Balverlies

Hij werd daarin bijgetreden door zijn aanvoerder. "Club Brugge was voetballend beter", gaf Sven Kums toe. "Zij zetten ons onder druk en als we de bal hadden deden we er niets goed mee. Het was de bedoeling een organisatie neer te zetten, maar we zijn er te weinig uitgekomen. We wilden niet zo laag voetballen."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties