Vraag is gigantisch, aanbod bijzonder klein voor mogelijke titelmatch: Club Brugge en Anderlecht geven Genkse fans (te) weinig tickets

Vraag is gigantisch, aanbod bijzonder klein voor mogelijke titelmatch: Club Brugge en Anderlecht geven Genkse fans (te) weinig tickets
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supportersclubs van Genk worden gek van de telefoontjes. Iedereen wil mee naar Club Brugge om een mogelijke titelmatch mee te maken. Maar Club geeft niet zoveel tickets aan de uitclub. En bij Anderlecht is het zelfs nog een groter probleem.

Genk zet grote schermen neer in het stadscentrum zodat de thuisblijvers de match toch in een ambiance kunnen volgen. En ze zijn met veel die teleurgesteld werden. Club stelt 990 tickets ter beschikking van Genk, maar in Limburg hadden ze een veelvoud van dat aantal kunnen verkopen. Er zijn bij sommige supportersclubs zelfs al gekke aanbiedingen van drie- viermaal de normale prijs binnengekomen. Maar die geven voorrang aan hun trouwe leden.

Als het zondag niet lukt, heeft Genk donderdag nog een herkansing op Anderlecht vooraleer ze in eigen huis tegen Standerd spelen. Maar voor de verplaatsing naar Brussel krijgen ze zelfs maar 637 tickets. Elke club krijgt ook daarvoor 300 procent van de normale aanvragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties