Play-off 2 is een horror: "Dat is de rest van de ploegen wat bezighouden"

Play-off 2 is een horror: "Dat is de rest van de ploegen wat bezighouden"
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk speelt de finale van play-off 2. Misschien dat ze daar eens meer dan 5.000 man te zien krijgen. Want de toeschouwersaantallen zijn desastreus in play-off 2. Je moet als club al goed je best doen om er niet je broek aan te scheuren.

Joseph Allijns, voorzitter van Kortrijk, zucht: "Wat de toeschouwersaantallen in play-off 2 betreft, is KV Kortrijk nog bij de betere. Anderzijds bewijzen de toeschouwersaantallen in play-off 2 het failliet van die formule. Er is geen media-aandacht voor play-off 2", zegt hij in S/V Magazine. "Kortom: die formule is de rest van de ploegen wat bezighouden. In andere landen loopt de reguliere competitie ten einde medio mei, maar in België eindigt die al medio maart. Dat zegt voldoende."

In tegenstelling tot de rest heeft Kortrijk de komende weken nog iets om voor te spelen. Maar gaat dat aan de vakantie van de spelers knagen? "Ik stel vast dat zowel spelers als technische staf gedreven zijn om zover mogelijk door te stoten in het huidige format en dat is tot en met de testwedstrijd tegen de vierde van play-off 1. Afgesproken is dat allen de vakantie krijgen die ze verdienen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties