De roep klinkt héél luid: "Clement moet ab-so-luut blijven. We gaan hem vastbinden!"
Redactie vanuit Genk
| 4 reacties

Genk-supporters benadrukken het belang van Clement en roepen hem op om te blijven

De roep klinkt héél luid: "Clement moet ab-so-luut blijven. We gaan hem vastbinden!"
Foto: © photonews

In Limburg kunnen ze een feestje bouwen, dat hebben we donderdagnacht aan de lijve mogen ondervinden. Het stadsplein kleurde blauw en wit, de vreugde was ongeëvenaard. In het feestgedruis vroegen we enkele supporters naar wie voor hen de uitblinkers waren en naar de rol van Clement.

"We hebben heel het seizoen op kop gestaan. Wij verdienen de titel", zegt Carlo. "Voor mij was Berge één van de uitblinkers, ondanks hij een tijdje geblesseerd was. Verder ook Malinovskyi, Heynen en Samatta."

"Philippe Clement heeft van ons team opnieuw een hechte groep gemaakt waar iedereen vecht voor de bal, iedereen vecht voor elke ploeggenoot. Clement is heel belangrijk naar dat teamgevoel toe. Ze mogen hem absoluut niet laten vertrekken", vervolgt Carlo.

"Philippe Clement is heel belangrijk voor de sfeer in de groep, hij is gewoon een goeie trainer die ze zeker niet mogen laten gaan", klinkt het even verderop bij Peter.

"De titel is heel verdiend. Genk is over het ganse seizoen bekeken de beste ploeg geweest. Simpel", klinkt het even verderop bij Peter. "Voor mij zijn Malinovskyi en Heynen de uitblinkers. Heynen begon het seizoen op de achtergrond, maar is nadien boven gekomen en hij heeft een hele sterke eindronde gespeeld."

"Voor mij hebben alle spelers uitgeblonken", vertelt de volledig in het blauw uitgedoste Elvira ons. "Malinovskyi stak er misschien nog een beetje bovenuit, hij heeft de plaats van Pozuelo goed ingenomen."

"Philippe Clement is superbelangrijk. Hij moét blijven, hij mag absoluut niet weg. We gaan hem vastbinden", lacht Elvira.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties