Wordt hij ook de killer van Antwerp? "De held? Ik ben de held niet"
Redactie
| 0 reacties

Victor Osimhen deed het voor Charleroi tegen Kortrijk

Wordt hij ook de killer van Antwerp? "De held? Ik ben de held niet"
Foto: © photonews

KV Kortrijk moest woensdag de duimen leggen tegen Charleroi dankzij twee doelpunten van man in vorm Victor Osimhen. Doet hij het ook tegen Antwerp?

Het zag er nochtans niet goed uit voor de Carolo's na de vroege openingsgoal van Ezekiel. "We hebben het twintig minuten echt moeilijk gehad", aldus Osimhen na de partij in Kortrijk. "Ze hebben ons hoog vastgezet, maar na die periode vonden we toch oplossingen en konden we onder de druk uit voetballen. Dat doelpunt was belangrijk om terug in de match te komen."

Met zijn tweede doelpunt maakte hij het helemaal af, maar de Nigeriaan blijft vooral bescheiden. "Ik voel me niet de held, neen. Voor mij is het de hele ploeg die die status mag krijgen. Uiteraard zijn mijn doelpunten belangrijk, maar het is de zege én het collectief dat telt. Als ik twee keer scoor en we winnen niet, hebben we niets."

Uitkijken naar zondagmiddag doet hij uiteraard. "Één overwinning rest ons van de Europa League, daar gaan we alles aan doen zodat onze dromen kunnen uitkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties