Cyle Larin, de sterke man van Zulte Waregem met prachtige statistieken

Cyle Larin, de sterke man van Zulte Waregem met prachtige statistieken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht wil graag eens twee overwinningen op een rij boeken. Dan moet het vrijdagavond wel gaan winnen op bezoek bij Zulte Waregem. En daar loopt een gevaarlijke klant rond.

Om te beginnen goed nieuws voor Anderlecht: Saido Berahino is nog steeds aan het revalideren van een blessure aan de mediale band. Hij zal er dus niet bij zijn tegen paars-wit aan de Gaverbeek. Toch zal het opletten geblazen zijn voor Anderlecht.

Cyle Larin zal er namelijk wél bij zijn. De 24-jarige Canadese aanvaller is momenteel aan een prima seizoen bezig bij Essevee en is zich op die manier helemaal uit de anonimiteit aan het voetballen stilaan. En dus wil de club zijn aankoopoptie graag al lichten, met oog op massale winst komende zomer.

Hij begon aan zijn carrière aan de Gaverbeek nog met een gemiste strafschop, maar de laatste twee maanden begint hij helemaal te renderen. "Het loopt goed tussen alle aanvallers en we gunnen het elkaar ook gewoon", klonk het al meermaals bij Larin zelf.

"Ja, ik voel me goed in België en bij Zulte Waregem. Ik speel hier graag en de coach gelooft in me." Zijn statistieken zijn stilaan ook indrukwekkend te noemen: vijf goals en zes assists al in de Jupiler Pro League, weinig spelers waren in meer doelpunten al betrokken dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties