Preud'homme: "Dat hebben we nog nodig om te groeien"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Académie RLD
| 0 reacties
Preud'homme: "Dat hebben we nog nodig om te groeien"
Foto: © photonews

Standard begint zaterdag aan de terugronde van de reguliere competitie in Eupen. De heenronde was goed, maar om in het spoor van Club Brugge te blijven beseffen de Rouches dat er op sommige zaken nog beter moeten.

"In sommige wedstrijden hebben we de klus geklaard aan 90%, terwijl we op sommige gelegenheden niet geconcentreerd waren op defensief vlak. Anderzijds hebben we het ook al nagelaten om matchen dood te maken", constateerde verdediger Kostas Laifis.

Zijn trainer sluit zich daarbij aan. "Op de sleutelmomenten zullen we de kleine foutjes die we in het verleden konden maken moeten vermijden. We moeten nog veel constanter zijn om te groeien", reageerde Michel Preud'homme.

Standard kan een goed rapport voorleggen tegen de kleinere ploegen en moet die lijn zien door te trekken naar de tegenstanders uit de top-6. Het spel was vaak goed, maar de punten volgden niet. "De punten zullen volgen, maar dat vereist een maximale concentratie. 95 minuten lang! Als je ambitieus bent, moet je elke match scherp zijn. De resultaten zijn nu goed, maar om er nog meer uit te halen moet het team blijven evolueren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties