Samuel Bastien is zich bewust: "Die tweede helft was gewoonweg slecht"

Dante Bellon vanuit Eupen
| 0 reacties
Samuel Bastien is zich bewust: "Die tweede helft was gewoonweg slecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samuel Bastien tekende op Eupen opnieuw voor een uiterst belangrijk Luiks doelpunt. In de 93e minuut bracht hij Standard voorbij de Panda's.

Het is gebeurd, zou Erik Van Looy zeggen. Standard heeft korte metten gemaakt met de slechte uitserie op het veld van Eupen. De overwinning van de Rouches was over het geheel van de wedstrijd gezien terecht, maar in de tweede helft kreeg Standard het toch warm. "We mogen over het algemeen blij zijn, maar de tweede helft was helemaal niet goed. Deze drie punten zijn belangrijk voor de rest van het seizoen", geeft matchwinnaar Bastien toe. 

"In de eerste helft hebben we de kansen gehad om de match dan al dood te doen, of om alleszins een beter resultaat dan die 0-1 te hebben. Wat er dan gebeurde? We waren echt zwak in de tweede helft. We misten concentratie en communicatie. Het is echt een helft om snel te vergeten", ging Bastien verder. 

Donderdag speelt Standard in Portugal tegen Guimaraes. "Die wedstrijd zat niet in ons hoofd. Die overwinning doet ons wel deugd, maar we moeten opnieuw hard werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties