Wouter Vrancken gebruikte de interesse van Genk niet voor een beter contract: "Er zijn geen spelletjes gespeeld"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Wouter Vrancken gebruikte de interesse van Genk niet voor een beter contract: "Er zijn geen spelletjes gespeeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bestuurslui van KV Mechelen en Cercle Brugge hielden even hun hart vast toen ze de namen van Wouter Vrancken en Bernd Storck bij KRC Genk zagen opduiken. Genk koos voor Hannes Wolf en bij KVM werd het contract van Vrancken prompt verlengd.

Wouter Vrancken gaf in Het Laatste Nieuws toe dat beide zaken niet los staan van elkaar. "De contractbesprekingen zijn toen plots in een stroomversnelling terecht gekomen. Niet meer of net minder dan dat. De onderhandelingen waren gepland voor eind maart, maar het bestuur wou voorkomen dat ik de opvolger van Mazzu zou worden", aldus Vrancken.

Ik kan op dit moment nergens beter zitten dan bij deze club.

De trainer is dus niet zelf naar het bestuur gestapt voor een beter contract. "Ik heb op geen enkel moment de ­situatie gebruikt om een beter contract te ­krijgen", ging Vrancken verder. Hij gaf ook toe dat zijn makelaar een telefoontje van Genk had ontvangen.

"Maar er zijn geen spelletjes gespeeld. Niet door mijn makelaar, noch door mezelf. Nu is iedereen blij met de uitkomst. Als ik nu moet vertrekken staat daar een hogere ontslagpremie tegenover, maar als een andere club me wil wegplukken zal dat ook moeilijker gaan. Ik kan op dit moment nergens beter zitten dan bij deze club", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties