Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 4 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Zoals elke speeldag gingen we ook dit weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje.

Doel

In doel posteren we deze week Schmidt. Hij hield STVV meermaals recht met heel wat goede reddingen in de wedstrijd tegen Genk en trok zo de Limburgse derby richting Haspengouw.

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een viermansdefensie. Naast Wesley The Rock Hoedt kunnen we echt niet na zijn totaalprestatie tegen KV Mechelen. Wout Faes zorgde voor zekerheid achterin bij KV Oostende, Gideon Mensah wordt elke week beter voor Zulte Waregem en Castro-Montes zorgde met zijn vele rushes voor dreiging voor KAA Gent.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor nog een speler van KAA Gent die zijn kans kreeg én greep tegen KV Kortrijk. Niet enkel het doelpunt, maar de hele match van Roman Bezus was puik te noemen. Amallah zorgde met een doelpunt en assist voor het verschil namens Standard, Michiel Jonckheere was maar één van de helden van KVO tegen Anderlecht en Fall zorgde voor een belangrijke assist voor de Zebra's.

Aanval

In de aanval kunnen we niet naast Rezaei, die bij Charleroi opnieuw helemaal aan het opleven is en bovendien opnieuw twee keer scoorde. Hij wordt vergezeld door een eveneens bijzonder gevaarlijke Akpala (wat een revival).

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21826 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties