Hannes Wolf: "Ik ga mijn spelers geen extra druk opleggen voor bekerduel"

Redactie
| 3 reacties
Hannes Wolf: "Ik ga mijn spelers geen extra druk opleggen voor bekerduel"
Foto: © photonews

Racing Genk verloor het voorbije weekend pijnlijk de Limburgse derby in eigen huis tegen STVV. Zo lijkt PO I verder weg dan ooit voor de landskampioen. Het goede nieuws is dat Racing Genk dinsdag al een kans krijgt om terug vertouwen te tanken, in het bekertreffen tegen Antwerp.

Door de slechte resultaten in de JPL lijkt het bekertornooi een van de uitgelezen manieren voor Racing Genk om dit seizoen nog wat glans te geven. Hannes Wolf ziet alvast het belang in van de partij van dinsdag, maar wil zijn spelers ook niet te veel druk opleggen.

"Ik besef wel dat er druk is, maar dat ben ik wel gewoon", aldus Wolf voor de camera van Sporza. "Maar ik zal de spelers geen extra druk opleggen en zeggen dat ze die match absoluut moeten winnen. We willen wel alles geven voor de club en onze fans."

Zoals verwacht mag doelman Gaëtan Coucke na een aantal mindere momenten dinsdag de partij vanop de bank volgen. "Fouten maken is menselijk, we hadden er een goed gesprek over met Gaëtan. Het voornaamste is hoe je met die fouten omgaat. Dinsdag geven we Gaëtan rust, waardoor Maarten (Vandevoordt) mag spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties