Antwerp en Genk verwenden de fans met een échte cupmatch van net geen drie uur

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Bosuilstadion
| 7 reacties
Antwerp en Genk verwenden de fans met een échte cupmatch van net geen drie uur

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee goals in elke helft, elke ploeg die er in de verleningen nog eentje bij prikte en de beslissing die langs beide kanten kon vallen: de fans in de Bosuil kregen dinsdagavond waar voor hun geld.

"Veel kansen, veel goals! Ik denk dat de kijkers een mooie match hebben gezien", zei Sinan Bolat na de partij. "We moesten het wel vroeger afmaken. Jammer dat het zo lang moest duren. We gaven de doelpunten iets te makkelijk weg."

Na de reguliere speeltijd, verlengingen, een klein oponthoud door de lichten die niet naar behoren functioneerden en penalty's viel de beslissing pas om 23u39, 2 uur en 54 minuten na het eerste fluitsignaal. De fans kregen dus waar voor hun geld op een koude dinsdagavond.

"Ook al had ik weinig werk, last van de koude had ik niet. Misschien komt dat wel door de spanning", besloot Bolat. "Het is hier nooit saai, zelfs niet op training", vertelde Lior Refaelov dat er altijd wel iets te beleven valt op de Bosuil. Beker, competitie of training, dat maakt weinig verschil. "Door de sfeer hier speel je altijd met minstens een halve man meer", besloot hij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties