Clement bijzonder kwaad tijdens de rust: "Zwaar teleurgesteld, het allerslechtste in vijf maanden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 3 reacties

Philippe Clement zag een eerste helft die hij nooit meer wil zien

Clement bijzonder kwaad tijdens de rust: "Zwaar teleurgesteld, het allerslechtste in vijf maanden"
Foto: © photonews

Het donderde in de kleedkamer van Club Brugge tijdens de rust. Zo boos hadden zijn spelers hun coach nog niet gezien. Terecht, want blauw-zwart bakte er niets van in de eerste helft: "Dit wil ik nooit meer zien", aldus Clement na de match.

Clement werd gek aan de zijlijn. Na een halfuur had hij Okereke al naar de kant gehaald, maar het bracht weinig zoden aan de dijk. "Alles waarvoor je verwittigde, gebeurde ook. Je wist dat Oostende fel zou starten. Ik was zwaar teleurgesteld. Dit was niks volgens het DNA van Club Brugge, we lieten nooit zien waarom we eerste staan in die eerste helft. We lieten niks zien van onze goeie Europese prestaties. Daar bleef allemaal niks van over."

Clement moet wel heel boos geweest zijn, want zijn tirade bleef maar duren. "Ja, ik heb me heel kwaad gemaakt tijdens de rust. Ik ben heel tevreden over wat we de voorbije vijf maanden lieten zien, maar dit was veruit het slechtste van heel die periode. In de tweede helft hebben we wel het een en ander rechtgezet en ik ben blij met de reactie."

Het was ook geen makkelijke wedstrijd. "Oostende had een boost gekregen na Anderlecht. Het ergste wat voor ons kon gebeuren was dat ze op voorsprong kwamen. Dan konden ze hun blok nog lager gaan zetten. We hadden dan ook nog de nodige pech. Na die rode kaart dacht je dat het beter ging gaan, maar dan ging Oostende nog stugger verdedigen... Ik ben wel blij met de cool die mijn spelers lieten zien in die penaltyreeks."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Kwart Finales

Nieuwste reacties