Oplossing voor één overbodige Anderlecht-speler lijkt in de maak

Oplossing voor één overbodige Anderlecht-speler lijkt in de maak
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht zit in een positie waarbij ze zoveel mogelijk spelers die niet meer in aanmerking komen voor een wedstrijdselectie willen en moeten wegkrijgen. Daarbij is er waarschijnlijk al één oplossing in de maak.

Bij Anderlecht kijken ze vooral naar de transferperiode onder Luc Devroe, waar te veel middelmatige spelers zijn binnengehaald. Maar er blijven er ook over van het vorige beleid. Alexandru Chipciu bijvoorbeeld, die onder René Weiler wel een basisspeler was in het kampioenenjaar. 

Chipciu zou nu kunnen terugkeren naar zijn thuisland Roemenië, waar zowel Craiova als Steaua Boekarest interesse tonen. De 30-jarige flankspeler haalde de voorbije weken wel een paar keer de selectie, maar kwam dit seizoen nog niet in actie. 

Aangezien Anderlecht ook een nieuwe rechtsback zoekt en Chipciu zelfs niet in aanmerking kwam toen Sardella op de sukkel was, lijkt dit wel de beste oplossing. Al blijft de vraag hoe de onderhandelingen gaan verlopen. Want wat er ook kan gehoord worden is dat paars-wit soms onrealistische transfersommen vraagt voor hun overbodige spelers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties