Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07: Mbappe Lottin - Osimhen - Buya Turay - Cádiz Fernández - Fadiga

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07: Mbappe Lottin - Osimhen - Buya Turay - Cádiz Fernández - Fadiga
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mbappe Lottin - Osimhen - Buya Turay - Cádiz Fernández - Fadiga

Noah Fadiga verlaat Club Brugge voor Heracles Almelo

Het was al langer duidelijk dat Noah Fadiga naar Heracles zou trekken, maar nu heeft de Nederlandse club de transfer van Fadiga officieel bekendgemaakt via haar website Hij komt over van Club Brugge. (Lees meer)


'Club Brugge bekijkt Venezolaanse spits uit Portugal'

Club Brugge voelt zich niet genoodzaakt de kern aanzienlijk te versterken, maar blijft de transfermarkt afspeuren naar buitenkansjes. Zo kijkt de club vooral naar aanvallende versterking. (Lees meer)


'Liverpool droomt van Kylian Mbappé en is bereid om Sadio Mané en Mo Salah in ruil aan te bieden"

Welke club droomt er niet van Kylian Mbappé? De Franse aanvaller is voor veel clubs hét droomtarget en sommige clubs zijn dan ook bereid enorm ver te gaan. (Lees meer)


Victor Osimhen heeft met succes de medische tests afgelegd bij Napoli, Charleroi wrijft handen alvast in elkaar

De transfer van Victor Osimhen naar Napoli blijft maar aanslepen, maar de Nigeriaanse spits heeft er ondertussen wel al met succes zijn medische tests afgelegd. (Lees meer)


STVV verkoopt Mohamed Buya Turay aan het Chinese Habai Fortune FC

STVV heeft een speler die ze niet meer nodig hadden, kunnen ten gelde maken. Mohamed Buya Turay werd verkocht aan het Chinese Fortune FC. Met de transfer zou redelijk wat geld gemoeid zijn. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties